HOT POTATOES


  • Qué és Hot Potatoes?
Hot Potatoes és un conjunt de sis eines de creació d'exercicis autocorrectius. El programa va ser desenvolupat i publicat per la Victoria University de Canadà.
Hot Potatoes ens permet crear test, exercicis on manquen paraules, de relacionar conceptes, mots encreuats... Aquests exercicis són publicats a una Web i un cop finalitzats ens proporcionen la qualificació obtinguda. Per això és una eina molt útil pels docents.
Els tests generats per Hot Potatoes posseeixen una interactivitat que s’aconsegueix amb JavaScript sense necessitat de conèixer aquest llenguatge. Per realitzar aquests tests no és necessària la instal·lació de cap programa per part de l’usuari per realitzar-los a través d’Internet.

  • Eines de Hot Potatoes
A continuació es detallen les sis eines de Hot Potatoes que hi ha. Al principi de cadascuna es pot incloure una explicació de com s’ha de realitzar l’exercici. Al finalitzar cadascun dels exercicis se li mostra la puntuació obtinguda a l’alumne.
  • JCloze  genera exercicis d'omplir forats. Es pot posar un numero il·limitat de respostes per cada forat, i l’estudiant pot demanar ajuda, i se li mostrarà una lletra de la resposta correcta. A vegades també es pot afegir una pista especifica a cada forat.




  • JMatch crea exercicis d'associació i aparellament. Una llista d’elements apareixen a la esquerra, amb elements desordenats a la dreta (poden ser imatges o text) i l’alumne els ha de relacionar. Hi ha dos tipus: l’alumne pot seleccionar la resposta d’una llista desplegable o els pot arrossegar fins el lloc apropiat.




  • JMix  crea exercicis de reconstrucció de frases o paràgrafs a partir de paraules desordenades. es pot mostrar un botó d’ajuda a l’alumne on se li mostrarà la següent paraula.







  • JBC crea exercicis de respostes múltiples. Cada pregunta té tantes respostes com el creador vulgui i qualsevol d’elles pot ser correcta, al gust del creador. En contestació a cada resposta se li dona a l’alumne els percentatges d’encerts. 

  • JQuiz crea qüestionaris on hi ha múltiple resposta.




  • JCross crea mots encreuats i es pot utilitzar una quadrícula de qualsevol mesura. També inclou un botó on l’alumne pot demanar ajuda i se li mostra una lletra.






Cal recordar qué, Hot Potatoes és gratuit per les institucions educatives sense ànim de lucre. per les compañies comercials s'ha d'adquirir una licència contactant a http://www.halfbakedsoftware.com/.
Per finalitzar us deixem un video de Hot Potatoes on ens explica que és i com s'empra cada eina.


posted under |

0 comentarios:

Publicar un comentario

Entrada más reciente Entrada antigua Inicio

Benvinguts ! !

Som la Iolanda, la Yéssica i la Sonia; estudiants de 1r de Grau en Educació Infantil.
En aquest espai compartirem informació, enllaços, fotos, videos i tota mena de continguts relacionats amb l'educació.
Aquest blog no seria possible sense la vostra participació, per aixó us convidem a que el visiteu i tafanegeu !

Sorra fina...

Us enrecordeu de la sorra fina? Alguna vegada heu fet sorra fina?

Pot ser no sabpigueu què és. La sorra fina és aquella que es troba sota el sòl dur dels patis de col·legi o dels parcs que trobem al carrer dels nostres barris i ciutats.

Els nens petits, quan volen jugar a sorra, rasquen el terra amb els seus peus, descarten totes les pedres de la capa superior fins que troben sorra fina, la sorra que els és útil per jugar.

Enteneu ara la metàfora del nostre bloc?

Sorra fina representa pa capacitat que tenim les persones, des de ben petites, d'eliminar la capa exterior i més lletja de les coses per trobar aquella més útil, bonica i fina.


Followers


Recent Comments